House near woods Modra Slovakia

last quick project…critics and comments are really welcome…I personally still feel that I’m doing something wrong to achieve better results, but don’t know what

7 Likes

Ak investuješ viac času do prípravy detailnejšieho 3D modelu a obstaraniu kvalitných textúr, napríklad z QUIXEL.com - kde možeš sťahovať zadarmo, na výsledkoch se to výrazne prejaví…

Very good, but I am not sure about the trees. Against Lumion, they do not look very realistic.
But this is not your problem. I do hope this will improve.
F.

The first pic looks amazing. Can you share the vegetation you’ve used? :wink:

all the trees, shrubs, and so are from defualt assets in D5, thanks

thanks bro

dakujem velmi pekne za rady…toto je skor taka pracovna vizoska…klient este neodsuhlasil finalny navrh domu…polepsim sa…aporpos, som rad ze su tu aj slovenski uzivatelia…priapdne mzoeme vymenit nejake skusenosti…

Určitě možeme. Je nás tu viac. Ale asi by sme si mali založiť vlastnú skupinu. Aby sme ostatných nerušili. Najlepšie česko-slovenskú…

Super nápad. Dosť som rozmýšľal ze koľko môže mať D5 render cz/sk užívateľov… Aj som premýšľal nad lokalizáciu ale to asi nemá význam v dnešnej dobe

Nie som kamarát sociálnych sietí a na facebooku sledujem jen profesné skupiny, pretože sa dnes už inak k aktuálnym informáciám bohužiaľ nedá dostať. Takže absolutne netuším, ako sa taká skupina zakladá. Vieš sa toho ujať ? Z našej “jazykovej skupiny” je tu ešte David Goffa, inak neviem. Ostatní sa musia sami priznať…

:blush:

1 Like

Niečo vymyslim. Zase nechcem aby to ľudí nejako vzájomne obťažovalo…skor len možno si vzájomne hodiť info, pomoc, kritiku, pochvalu…

Skvělá práce :ok_hand:

dik, vidim ze D5 v CR/SR popularny…mamę tu taku miniskupinku…kludne sa pridaj